Home | ORdigiNAL
Welkom bij

Dragon-Digta

professionele spraakherkenning

Eenvoudig documenten creŽren
door het gebruik van een professionele
Grundig recorder
en
Dragon Naturally Speaking 10 Preferred
spraakherkenning
Leer meer over Dragon-Digta

Ontdek Dragon-Digta


De Dragon-Digta bestaat uit twee software applicaties, de workflowsoftware van Grundig Business Systems en spraakherkenningsoftware van Nuance.

Beiden applicaties kunnen aan de hand van het easy-to-installsheet worden geïnstalleerd, echter adviseren wij om voor het meest optimale resultaat een training “digitaal dicteren & spraakherkenning” te volgen.

Wij bieden in samenwerking met onze trainingspartner een training op maat aan tegen een gereduceerd tarief. Ga voor meer informatie naar: Naar training en support

Wat is Dragon?


Dragon staat voor het product Dragon Naturally Speaking Preferred (DNS). DNS is s'Werelds bestverkochte spraakherkenningsoftware en vanaf versie 9 heeft DNS de hoogste herkenningsgraad ooit.
Met een nauwkeurigheid tot meer dan 99% is Dragon NaturallySpeaking het meest nauwkeurige spraakherkenningsprogramma dat Nuance ooit heeft ontwikkeld, geen enkel ander programma levert de nauwkeurigheid, het gebruiksgemak en de prestaties die van Dragon NaturallySpeaking Preferred maken. Het is de ideale oplossing voor PC-gebruikers!

Wat is Digta?


De Digta 410 is een professionele voicerecorder van Grundig Business Systems. Door het opnemen van dictaten in het unieke .dss formaat kunnen de opgenomen bestanden gemakkelijk per e-mail worden verzonden naar iedere locatie.

Met de bijhorende DigtaSoft software kan gemakkelijk het dictaat via USB naar de PC worden verplaatst. Op de PC kan het dictaat dan worden bewerkt, verzonden, automatisch uitgewerkt ( Door DNS ) en opgeslagen worden.

Door het gebruik van een mobiel dicteerapparaat kunt u altijd en overal uw brieven, memo's , e-mails en verslagen verwerken. Voor wie? De Dragon-Digta is uitermate geschikt voor documentcreatie onderweg! Dit kan zijn een e-mail, verslag, brief, fax of ander document.
Het doel van de Dragon-Digta is het creëren van documenten altijd en onderweg wat zal resulteren in een enorme tijdsbesparing!

Een aantal gebruikersgroepen zijn: reizigers, vertegenwoordigers, makelaars, schadespecialisten, journalisten, adviseurs, consultants en juristen.
Maar denk ook vooral aan mensen met een (tijdelijke) lichamelijke beperking.

Ontdek Dragon-Digta Over Spraakherkenning Waar te koop? Training & Support

ORdigiNAL | Editiestraat 9 | 1321 NG Almere | T +31 36 53 604 55 | F +31 36 54 656 99
© Copyrights 2008 Onadon