Home | ORdigiNAL
Welkom bij

Dragon-Digta

professionele spraakherkenning

Eenvoudig documenten creŽren
door het gebruik van een professionele
Grundig recorder
en
Dragon Naturally Speaking 10 Preferred
spraakherkenning
Leer meer over Dragon-Digta

Over spraakherkenning


Vanaf versie 9 is s'werelds best verkochte spraakherkenning Dragon Naturally Speaking volwassen! Met de hoogste herkenningsgraad ooit!
Dit bracht ORdigiNAL op het idee om een unieke combinatie van professioneel digitaal dicteren met een voicerecorder en spraakherkenning als bundel op de markt te brengen, genaamd: Dragon-Digta.

Spraakherkenningsoftware Dragon Naturally Speaking Preferred
De Dragon-Digta wordt geleverd met de spraakherkenningsoftware Dragon Naturally Speaking Preferred. Met Deze software kunnen kleine bedrijven en geavanceerde pc-gebruikers documenten, rapporten en e-mailberichten opstellen door te praten. Het is snel, gemakkelijk en ongelofelijk nauwkeurig.

U kunt teksten dicteren en met uw stem bewerken in:
  • Microsoft®
  • Word en Excel®
  • Corel®
  • WordPerfect®
  • En nagenoeg al uw favoriete Windows®-toepassingen.


Door het gebruiken van de bijgeleverde voicerecorder of microfoon, hoeft u niet meer achter uw pc te zitten, als u wilt dicteren. U hoeft geen scripts meer voor te lezen en kunt direct aan de slag!

Hoe werkt het?


Spreek uw teksten in op de professionele voicerecorder de Grundig Digta 410 en de spraakherkenningsoftware Dragon Naturally Speaking Preferred converteert de ingesproken woorden automatisch naar tekst op het scherm van uw pc.

Tijdens het installeren van de spraakherkenningsoftware zal er een profiel van uw stem aangemaakt worden. De spraakherkenningsoftware moet uw stem leren kennen, door middel van het voorlezen van een stuk voorgeprogrammeerd tekst (ongeveer 15 minuten) zal de computer uw spraak aan de tekst koppelen. Hierna kunt u direct aan de slag. Het geven van muisklikken, het starten van programma's, het invoeren van tekst en/of het bedienen van het toetsenbord. Dragon Naturally Speaking is een self-learning software, wat inhoud dat het bij goed gebruik, en het verbeteren steeds intelligenter wordt.

Spreken gaat ruim drie maal sneller dan typen en hierdoor wordt het maken van e-mails, brieven of verslagen onderweg zeer gemakkelijk. Op de PC kan het dictaat dan worden bewerkt, verzonden, automatisch uitgewerkt ( Door DNS ) en opgeslagen worden.

Spraakherkenning is tegenwoordig niet alleen meer voor professionele gebruikers in de medische en juridische sector maar door de herkenningsgraad tot 99% voor bijna iedere administratieve sector.

Een aantal gebruikers groepen zijn: reizigers, vertegenwoordigers, journalisten, studenten, advocaten, en schadespecialisten, maar denk ook aan een gebruikersgroep met een lichte handicap (RSI).

De Dragon Digta bestaat uit twee software applicaties, de workflowsoftware van Grundig Business Systems en spraakherkenningsoftware van Dragon Naturally Speaking. Beiden software applicaties zijn Nederlandstalig en zeer gebruiksvriendelijk.

Dankzij de speciaal geschreven easy-to-install sheet, kunt u zeer eenvoudig en snel zelf de beide software pakketten installeren. Echter adviseren wij voor een optimale resultaat een training “digitaal dicteren & spraakherkenning” te volgen.

Ga voor meer informatie naar: Training & Support

Ontdek Dragon-Digta Over Spraakherkenning Waar te koop? Training & Support

ORdigiNAL | Editiestraat 9 | 1321 NG Almere | T +31 36 53 604 55 | F +31 36 54 656 99
© Copyrights 2008 Onadon